NAVIGATION
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MN Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Vitello tonato, Zacht gegaard kalfsmuis geserveerd met een grove tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en Parmazaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Salade met dungesneden wildzwijnsham, Geserveerd met een compôte van zoete uitjes en walnoten. Vegetarische salade, Salade met Twentse paddenstoelen, French dressing en bonte garnituren.     Scampi á la Bourguignonne, In een heerlijke romige kruidenroom Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes Franse mosterdsoep, Geserveerd met zalmsnippers Romige bospaddenstoelensoep, Geserveerd met Twentse bospaddenstoelen
Menukaart

Desserts

Coupe van de Poel, 3 soorten ijs bereid door meester ijsbereider van de Poel uit Hengelo.     Huisgemaakt appeltaartje, Geserveerd met romige vanillesaus en een bolletje vanille ijs.
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Boerenpummel, Vanille ijs in advocaat, karamelblokjes en kleine stroopwafels Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.

Kinder gerechten

Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, Geserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50
Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
18.   95 24.  95   95 28. hoofdgerecht 2 gangen 3 gangen
Hoofdgerechten Entrecote, Gegrilde entrecôte geserveerd met een romige pepersaus Duet Wild, Combinatie van wildzwijnpeper en gebakken hertenbief geserveerd met eigen jus Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons of champignonroomsaus.     Varkenshaasspies, Royale satéspies geserveerd met satésaus en kroepoek of champignonroomsaus. Parelhoen, Geserveerd met sinaasappelportsaus.    Oosters pannetje, Gebakken ossenhaaspuntjes op Oosterse wijze. Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een witte wijnsaus. Gamba’s, Gamba’s geserveerd met pasta en een romige kreeftensaus. Vegetarische wrap, Vegetarische wrap gevuld met roerbakgroenten en gegratineerd met kaas.
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,95 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 12,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 25,50 Runder ribeye (300 gr), Imposante runder ribeye, geserveerd met een kruidenboter of saus naar keuze. PRIJS: € 25,50 Zeetong, Voor u aan tafel gefileerd. PRIJS: € dagprijs
NAVIGATIE
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MH Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     

Desserts

Kinder gerechten

Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, GGeserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
18.   95 hoofdgerecht   24.   95   95 28. 2 gangen 3 gangen
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Vitello tonato, Zacht gegaard kalfsmuis geserveerd met een grove tonijnmayonaise, kappertjes, rode ui en Parmazaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Salade met dungesneden wildzwijnsham, Geserveerd met een compôte van zoete uitjes en walnoten. Vegetarische salade, Salade met Twentse paddenstoelen, French dressing en bonte garnituren.     Scampi á la Bourguignonne, In een heerlijke romige kruidenroom Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes Franse mosterdsoep, Geserveerd met zalmsnippers Romige bospaddenstoelensoep, Geserveerd met Twentse bospaddenstoelen
Hoofdgerechten Entrecote, Gegrilde entrecôte geserveerd met een romige pepersaus Duet Wild, Combinatie van wildzwijnpeper en gebakken hertenbief geserveerd met eigen jus Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons of champignonroomsaus.     Varkenshaasspies, Royale satéspies geserveerd met satésaus en kroepoek of champignonroomsaus. Parelhoen, Geserveerd met sinaasappelportsaus.    Oosters pannetje, Gebakken ossenhaaspuntjes op Oosterse wijze. Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een witte wijnsaus. Gamba’s, Gamba’s geserveerd met pasta en een romige kreeftensaus. Vegetarische wrap, Vegetarische wrap gevuld met roerbakgroenten en gegratineerd met kaas.
Menukaart
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,95 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 12,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 25,50 Runder ribeye (300 gr), Imposante runder ribeye, geserveerd met een kruidenboter of saus naar keuze. PRIJS: € 25,50 Zeetong, Voor u aan tafel gefileerd. PRIJS: € dagprijs
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Boerenpummel, Vanille ijs in advocaat, karamelblokjes en kleine stroopwafels Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.
Coupe van de Poel, 3 soorten ijs bereid door meester ijsbereider van de Poel uit Hengelo.     Huisgemaakt appeltaartje, Geserveerd met romige vanillesaus en een bolletje vanille ijs.
Bistro ‘n Bels
Bistro ‘n Bels