NAVIGATION
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MN Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Twents nagelhout, Geserveerd met meloen en Monegaskische uitjes. Salade geitenkaas, Smeuïge geitenkaas geserveerd met een salade, garnituren en een honing dressing.     Scampi á la Bourguignonne, In een heerlijke romige kruidenroom Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes Ovengebakken uiensoep, Gegratineerd met Gouda kaas. Goed gevulde groentesoep,
Menukaart

Desserts

Coupe vers fruit, Geserveerd met vanille ijs en aardbeien ijs.     Suikerwafel, Geserveerd met warme kersen en vanille ijs. Gegratineerde karamelparfait,
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Dame blanche, Vanille ijs geserveerd met warme chocoladesaus. Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.

Kinder gerechten

Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, Geserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50
Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
17. 95 23. 50 50 27. hoogdgerecht 2 gangen 3 gangen
Hoofdgerechten Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons.     Varkenshaas, Geserveerd champignonroomsaus. Entrecote, Gegrilde entrecote geserveerd met een romige pepersaus. Duet, Combinatie van varkenshaas en biefstuk, geserveerd met een portsaus. Saté van de haas, Royale satéspies met satésaus en kroepoek .    Eendenborst, Rosé gebakken eendenborst, geserveerd met een heldere portsaus. Pannetje Tok Tok, Geserveerd in Oosterse saus. Mix vis, Samenstelling van 3 verschillende visgerechten geserveerd met een romige kreeftensaus. Kabeljauw, Gebakken kabeljauw geserveerd met een witte wijnsaus. Vega pasta, Vegetarische pasta met paddenstoelen, verse groenten en pesto
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,50 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 11,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 24,50 Kalfs ribeye (300 gr), Geserveerd met een jus van verse tuinkruiden. PRIJS: € 25,50 Zeetong, Voor u aan tafel gefileerd. PRIJS: € dagprijs
NAVIGATIE
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MH Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     

Desserts

Kinder gerechten

Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, GGeserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
Bels Specials
17. 95 hoogdgerecht 23. 50 50 27. 2 gangen 3 gangen
Voorgerechten en  soepen Runder carpaccio, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas.     Champignon Dordogne, Champignons in een jasje van bierbeslag, geserveerd met koude knoflooksaus. Twents nagelhout, Geserveerd met meloen en Monegaskische uitjes. Salade geitenkaas, Smeuïge geitenkaas geserveerd met een salade, garnituren en een honing dressing.     Scampi á la Bourguignonne, In een heerlijke romige kruidenroom Licht gebonden tomatensoep, Gevuld met balletjes Ovengebakken uiensoep, Gegratineerd met Gouda kaas. Goed gevulde groentesoep,
Hoofdgerechten Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons.     Varkenshaas, Geserveerd champignonroomsaus. Entrecote, Gegrilde entrecote geserveerd met een romige pepersaus. Duet, Combinatie van varkenshaas en biefstuk, geserveerd met een portsaus. Saté van de haas, Royale satéspies met satésaus en kroepoek .    Eendenborst, Rosé gebakken eendenborst, geserveerd met een heldere portsaus. Pannetje Tok Tok, Geserveerd in Oosterse saus. Mix vis, Samenstelling van 3 verschillende visgerechten geserveerd met een romige kreeftensaus. Kabeljauw, Gebakken kabeljauw geserveerd met een witte wijnsaus. Vega pasta, Vegetarische pasta met paddenstoelen, verse groenten en pesto
Menukaart
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Carpaccio XXL, Carpaccio van `t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebaken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 11,50 Entree palet “Bels”,  Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten € 11,50 Biefstuk van de haas, Geserveerd met gebakken uien en champignons PRIJS: € 24,50 Kalfs ribeye (300 gr), Geserveerd met een jus van verse tuinkruiden. PRIJS: € 25,50 Zeetong, Voor u aan tafel gefileerd. PRIJS: € dagprijs
Crème brûlée, Geserveerd met vanille ijs.     Dame blanche, Vanille ijs geserveerd met warme chocoladesaus. Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs en karamelsaus.
Coupe vers fruit, Geserveerd met vanille ijs en aardbeien ijs.     Suikerwafel, Geserveerd met warme kersen en vanille ijs. Gegratineerde karamelparfait,
Bistro ‘n Bels
Bistro ‘n Bels