NAVIGATION
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MN Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     
Voorgerechten en  soepen Carpaccio van rund, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Carpaccio XXL, -->meerprijs<-- Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebakken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Trilogie van zalm, Bestaand uit gerookte, gebakken en sashimi van zalm, geserveerd met wasabi mayonaise en frisse garnituren.     Lamskoteletjes, Geserveerd met groene asperges en een tijm/citroen dressing. Champignons Dordogne, Champignons in een krokant jasje van bierbeslag, geserveerd met knoflooksaus. Entree palet “Bels”, -->meerprijs<-- Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten.    Salade geitenkaas, Heerlijke knapperige pluksla met geitenkaas, begeleid met portstroop. Romige tomatensoep, Gevuld met bosui en balletjes . Franse uiensoep, Ovengebakken uiensoep, gegratineerd met kaas. Twentse bospaddenstoelen soep, Romige bospaddenstoelensoep.
Menukaart

Desserts

Apfelstrüdel, Huisgemaakte apfelstrüdel geserveerd met vanillesaus, slagroom en een bolletje roomijs.     Boerenyoghurt, Met huisgemaakte granola, siroop en honing.
Crème brûlée, Afgebrand met rietsuiker en geserveerd met een bolletje vanille ijs.     Chocolademousse, met chocolade ijs en schuimstaafjes. Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs met karamelsaus en slagroom.

Kinder gerechten

Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, Geserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50
Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
18.   95 24.  95   95 28. hoofdgerecht 2 gangen 3 gangen
Hoofdgerechten Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een Hollandaisesaus. Duo van dorade en gamba’s, Geserveerd met groene asperges en een romige kreeftensaus. Zachtgegaarde Black Angus sukade, Gegaard en geserveerd met eigen jus en een puree van huisgemaakte knolselderij.     Groentewrap, Wrap gevuld met roerbakgroente en gegratineerd met brie, aan deze vegetarische verwennerij geven we een klein salsa .    Biefstuk van de haas, -->meerprijs<-- Geserveerd met gebakken uien en champignons. Surf en Turf, Combinatie van lende steaks en gamba’s geserveerd met een Bearnaisesaus. Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons. Royale spies varkenshaas, Geserveerd met saté of champignonsaus naar keuze. Entrecôte, Gegrilde entrecôte geserveerd met een milde pepersaus. Kalfsribeye, -->meerprijs<-- Geserveerd met een milde romige pepersaus. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
NAVIGATIE
DELEN
ADRES Lemselosestraat 4 7595 MH Weerselo
CONTACT e: info@bistrobels.nl t: 0541-661221
     

Desserts

Kinder gerechten

Voorgerechten Klein kopje tomaten soep, PRIJS: € 3,25     Meloen cocktailtje, PRIJS: € 3,75 Hoofdgerechten Kroket, frikadel of kipnuggets, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 5,75     Biefstukje of schnitzeltje, Geserveerd met frietjes en appelmoes. PRIJS: € 8,50 Stukje zalm, GGeserveerd met frietjes. PRIJS: € 8,50 Dessert Kinderijsje, PRIJS: € 3,50
18.   95 hoofdgerecht   24.   95   95 28. 2 gangen 3 gangen
Voorgerechten en  soepen Carpaccio van rund, Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Carpaccio XXL, -->meerprijs<-- Carpaccio van ’t rund besprenkeld met pestodressing, gegarneerd met gebakken champignons, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Trilogie van zalm, Bestaand uit gerookte, gebakken en sashimi van zalm, geserveerd met wasabi mayonaise en frisse garnituren.     Lamskoteletjes, Geserveerd met groene asperges en een tijm/citroen dressing. Champignons Dordogne, Champignons in een krokant jasje van bierbeslag, geserveerd met knoflooksaus. Entree palet “Bels”, -->meerprijs<-- Samenstelling van een proeverij van 5 voorgerechten.    Salade geitenkaas, Heerlijke knapperige pluksla met geitenkaas, begeleid met portstroop. Romige tomatensoep, Gevuld met bosui en balletjes . Franse uiensoep, Ovengebakken uiensoep, gegratineerd met kaas. Twentse bospaddenstoelen soep, Romige bospaddenstoelensoep.
Hoofdgerechten Zalm, Gebakken zalm geserveerd met een Hollandaisesaus. Duo van dorade en gamba’s, Geserveerd met groene asperges en een romige kreeftensaus. Zachtgegaarde Black Angus sukade, Gegaard en geserveerd met eigen jus en een puree van huisgemaakte knolselderij.     Groentewrap, Wrap gevuld met roerbakgroente en gegratineerd met brie, aan deze vegetarische verwennerij geven we een klein salsa .    Biefstuk van de haas, -->meerprijs<-- Geserveerd met gebakken uien en champignons. Surf en Turf, Combinatie van lende steaks en gamba’s geserveerd met een Bearnaisesaus. Schnitzel klassiek, Gebakken schnitzel geserveerd met gebakken uien en champignons. Royale spies varkenshaas, Geserveerd met saté of champignonsaus naar keuze. Entrecôte, Gegrilde entrecôte geserveerd met een milde pepersaus. Kalfsribeye, -->meerprijs<-- Geserveerd met een milde romige pepersaus. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of gebakken aardappeltjes naar keuze en rauwkost.
Menukaart
Ervaar het zelf …
het leven smaakt beter bij bels!
Crème brûlée, Afgebrand met rietsuiker en geserveerd met een bolletje vanille ijs.     Chocolademousse, met chocolade ijs en schuimstaafjes. Nuts on ice, Combinatie van walnoten ijs, vanille ijs met karamelsaus en slagroom.
Apfelstrüdel, Huisgemaakte apfelstrüdel geserveerd met vanillesaus, slagroom en een bolletje roomijs.     Boerenyoghurt, Met huisgemaakte granola, siroop en honing.
Bistro ‘n Bels
Bistro ‘n Bels